Home » Motivacija koja vam treba: On ne prestaje da dokazuje da je sve moguće

Motivacija koja vam treba: On ne prestaje da dokazuje da je sve moguće

autor: Play Team
0 komentara

Motivacioni govornik Spenser Vest morao je da stavi javne nastupe na čekanje tokom pandemije, i umjesto toga obratio se ljudima preko društvenih mreža kako bi proširio svijest o osobama sa invaliditetom.

Vest, koji je u petoj godini izgubio obje noge od karlice prema dolje zbog genetskog poremećaja kičme, pravi video snimke koji su postali nevjerovatno popularni na TikToku – mjestu na kojem kaže da želi “pružiti malo radosti” onima koji su izolovani iz straha od zaraze.

“Putovao sam 200 dana u godini i držao motivacione govore, a onda sam se zbog pandemije zatekao konstantno u kući i u jednom pogledu to je bilo zaista strašno, jer mi je za to vrijeme trebalo da usporim … ali onda sam se dosjetio da mogu da držim govore i iz svoje kuhinje”.

Njegov osjećaj za TikTok trendove ga je lansirao među najveće influensere na ovoj mreži.

“TikTok nam donosi novu publiku. To je prostor za mene da pružim malo radosti drugima i takođe da podignem svijest o identitetu osoba sa invaliditetom i načinu na koji se oni tretiraju”, priča Vest.

Spenser Vest je rekao i da planira da nastavi da gradi svoju internet zajednicu kako bi govorio o pokretu za pravdu prema osobama sa invaliditetom i širio svijest o tome kakvo je zaista njegovo životno iskustvo u pokušaju da se prilagodi svijetu.

 

Tekst preuzet sa: cdm.me

 

Slični članci

Skip to content